aankoop.

Bent u op zoek naar een woning in Gorssel, Joppe, Epse, Eefde, Zutphen, Warnsveld, Vorden of directe omgeving in de gemeenten Bronckhorst, Brummen of Lochem?

Ik help u graag bij het vinden én kopen van de juiste woning!

sparring partner bij aankoop.

In de huidige overspannen markt is het verstandig een aankoopmakelaar in te schakelen, u gaat dan goed voorbereid het koopproces in. De juridische en financiële mogelijkheden worden vooraf onderzocht. U weet welke ontbindende voorwaarden belangrijk voor u zijn en onderdeel moeten uitmaken van de onderhandelingen. Ook welke strategie gevolgd moet worden. Op al deze vlakken ben ik uw sparring partner en bemiddel ik graag namens u tijdens de aankoop van uw woning.

Vervolgens controleer ik de koopakte, onderhandel de laatste openstaande punten uit, doe de eindinspectie van de woning samen met u en ben aanwezig bij het passeren van de leveringsakte bij de notaris en bij de uiteindelijke sleuteloverdracht.

plus concept.

makelaar & more…

Indien gewenst begeleid ik u daarnaast graag met additioneel advies over bijvoorbeeld juridische aangelegenheden die bij aan- of verkoop kunnen voorkomen, zoals testamenten, bewindvoering, echtscheiding of een erfenis. Indien daaraan behoefte bestaat, ga ik graag met u mee naar uw bank, uw notaris of uw hypotheekadviseur.

Onderhandelingen.

Ik begeleid opdrachtgevers bij de onderhandelingen over de koopprijs. Het kopen van een woning is een emotioneel proces, waarbij ik als deskundige uw belangen professioneel en zakelijk behartig.  Ik heb uitgebreide kennis van woningmarkt en prijzen, lokale ontwikkelingen en daarnaast toegang tot data die voor particulieren moeilijk beschikbaar zijn.

onderzoeksplicht.

Als koper heeft u een onderzoeksplicht. Dit betekent dat u voordat u uw woning aankoopt, allerlei zaken die daarop betrekking hebben (bouwkundig, juridisch, praktisch) zelf moet onderzoeken. Ik ben de specialist die dit voor u doet. 

bezichtigingen.

Professionele begeleiding tijdens bezichtigingen. 

GEÏNTERESSEERD?

inschrijven als zoeker? 

Bel mij of stuur een e-mail, dan neem ik z.s.m. contact met u op

logo van der chijs makelaardij

IJsselkade 7

7201 HB ZUTPHEN

06 - 154 525 98

PLUS CONCEPT – makelaar & MORE 

Indien gewenst begeleid ik u daarnaast graag met additioneel advies over bijvoorbeeld juridische aangelegenheden die bij aan- of verkoop kunnen voorkomen, zoals testamenten, bewindvoering, echtscheiding of een erfenis. Indien daar behoefte aan bestaat, ga ik graag met u mee naar uw bank, uw notaris of uw hypotheekadviseur.

volg ons op social media

Om u beter van dienst te zijn maakt deze website gebruik cookies. klik hier voor meer informatie