aankoop.

Bent u op zoek naar een woning in Gorssel, Joppe, Epse, Eefde, Zutphen, Warnsveld, Vorden of directe omgeving in de gemeenten Bronckhorst, Brummen of Lochem?

Ik help u graag bij de koop (o.a. onderhandelingen) bij de aankoop van uw woning!

sparring partner bij aankoop.

In de huidige overspannen markt is het verstandig een aankoopmakelaar in te schakelen, u gaat dan goed voorbereid het koopproces in. De juridische en financiële mogelijkheden worden vooraf onderzocht. U weet welke ontbindende voorwaarden belangrijk voor u zijn en onderdeel moeten uitmaken van de onderhandelingen. Ook welke strategie gevolgd moet worden. Op al deze vlakken ben ik uw sparring partner en bemiddel ik graag namens u tijdens de aankoop van uw woning.

Vervolgens controleer ik de koopakte, doe de eindinspectie van de woning samen met u en ben (mits COVID-19 dit toelaat) aanwezig bij het passeren van de leveringsakte bij de notaris en bij de uiteindelijke sleuteloverdracht.

plus concept.

makelaar

Indien gewenst begeleid ik u daarnaast graag met additioneel advies over bijvoorbeeld juridische aangelegenheden die bij aan- of verkoop kunnen voorkomen. Indien daaraan behoefte bestaat, verwijs ik graag naar een goede notaris, hypotheekadviseur, taxateur of andere relevante contactpersoon. Bij verkoop kan stylingadvies een belangrijke toevoeging zijn voor de optimale propositie van uw woning. Dit gaat van het netjes opmaken van bedden tot aan de volledige (her)inrichting van uw te verkopen woning.

Onderhandelingen.

Ik begeleid opdrachtgevers bij de onderhandelingen over de koopprijs. Het kopen van een woning is een emotioneel proces, waarbij ik als deskundige uw belangen professioneel en zakelijk behartig.  Ik heb uitgebreide kennis van woningmarkt en prijzen, lokale ontwikkelingen en daarnaast toegang tot data die voor particulieren niet altijd beschikbaar zijn.

onderzoeksplicht.

Als koper heeft u een onderzoeksplicht. Dit betekent dat u voordat u uw woning aankoopt, allerlei zaken die daarop betrekking hebben (bouwkundig, juridisch, praktisch) zelf moet onderzoeken. Ik ben de specialist die dit voor u doet. 

bezichtigingen.

Professionele begeleiding tijdens bezichtigingen.  

GEÏNTERESSEERD? 

Bel mij of stuur een e-mail, dan neem ik z.s.m. contact met u op

logo van der chijs makelaardij

IJsselkade 7

7201 HB ZUTPHEN

0575 - 20 20 60

volg ons op social media

Om u beter van dienst te zijn maakt deze website gebruik cookies. klik hier voor meer informatie