plus concept.

Onze dienstverlening is hoogwaardig en professioneel. Ieder doet waar zij goed in is. Fotografie is een vak. Styling is een vak. Uw website presentatie maken is een vak. Daarom werk ik voor de fotografie exclusief samen met fotografe Pauline Joosten. Zij weet een sfeer op te roepen, uw woning en/of plek zó te fotograferen én presenteren, dat er een “wauw”-effect ontstaat. 

Om de woning verkoopklaar te maken help ik u graag met basis styling advies. Wilt u nog een stap verder gaan in de optimale propositie van uw uw woning, dan verwijs ik u graag door naar een anderen op dat gebied waar ik prettig mee samenwerk. Dat kan gaan om het enkel “afstylen” van uw woning (incl. lekker beddengoed, kleden, kussens), advies over kleuren op de wanden of vloer om een huis een warmere uitstraling te geven. Ook het netjes laten maken van de tuin, of het aankleden met potten met planten die tijdelijk gehuurd kunnen worden behoort tot het Plus Concept. Tenslotte de volledige inrichting van een woning, verdieping of kamer die leeg staat. Want lege ruimtes verkopen niet. Alle ruimtes moeten een logische functie hebben. 

Want benut u werkelijk alle kansen die uw huis al in zich heeft & te bieden heeft?

Plus Concept ontzorgt u en zorgt voor de daadwerkelijke verkoop van uw huis voor de beste prijs. Ik blijf daarin zelf in “the lead” – samen met u – maar heb fijne mensen om mij heen verzameld die weten hoe wij samen tot de optimale presentatie van uw woning kunnen komen! 

 

nieuwsgierig?

Bel mij of stuur een E-mail, dan neem ik z.s.m. contact met u op

logo van der chijs makelaardij

IJsselkade 7

7201 HB ZUTPHEN

0575 - 20 20 60

volg ons op social media

Om u beter van dienst te zijn maakt deze website gebruik cookies. klik hier voor meer informatie