aanbod.

In stijl ontworpen luxueuze villa (2011, bouwjaar 1960) met fantastische tuin met diverse terrassen, groot gazon en tuinhuis/berging. In perfecte staat van onderhoud, met enkel hoogwaardige materialen verbouwd

Parallelweg 17, Gorssel

Verkocht onder voorbehoud

Door de logische indeling is deze luxe villa een uitstekende plek waar wonen en werken gecombineerd kunnen worden. Maar ook een superplek voor kinderen om veilig op te groeien.

Kenmerken: comfort, privacy, licht & ruimte

 

Vraagprijs € 1.125.000 k.k.

Gelegen aan de Grote Gracht, op loopafstand van de historische binnenstad is dit herenhuis een absolute blikvanger

Burgemeester Dijckmeesterweg 3, Zutphen

Stoer en statig met prachtige balkons. Uitstekend onderhouden, met behoud van fraaie historische details. Vier volledige verdiepingen aan leef- en slaapruimtes (bel-etage en eerste verdieping) en een volwaardige zolderverdieping en souterrain. Een royale, romantische tuin met garage.

Groots wonen met stijl, karakter en comfort!

 

Vraagprijs € 925.000 k.k.

 

Onder architectuur gebouwde luxe vrijstaande pagode villa 

Badhuisweg 35, Zutphen

Verkocht onder voorbehoud

 

Gelegen op een fantastische locatie, op loopafstand van zowel de binnenstad van Zutphen als de rust & natuur van de IJssel. Luxe en comfortabel. Energielabel A. Ruim perceel van 808 m2 met beschutte en prachtige aangelegde tuinen. 

 

Vraagprijs € 825.000 k.k.

 

Op een idyllische plek aan zandweg gelegen woonboerderij (1903)

Eefdese Enkweg 10, Eefde

Verkocht

Met prachtige tuin, eigen boomgaard met 25 fruitbomen, grote kapschuur met paardenstallen, garage, paardenbak en een weide met eigen achteruitgang. Op bijna 1 hectare grond, aan de rand van het vriendelijke dorp Eefde. 

Een heerlijke plek om te genieten van de natuur! 

 

Vraagprijs € 595.000 k.k.

Op toplocatie gelegen, volledig gerenoveerd en geïsoleerd penthouse 

IJsselkade 29C, Zutphen 

               Verkocht

In één van de beeldbepalende witte panden van het zicht op Zutphen (op het terrein van de voormalige gasfabriek uit 1857) aan de IJsselkade gelegen, luxueus appartement plus dakterras. Volledig gerenoveerd (2018-2019) en geïsoleerd met fantastisch vrij uitzicht op de IJssel en de uiterwaarden.

Vraagprijs € 600.000 k.k.

Een fantastisch huis op één van de mooiste plekken van Warnsveld 

Brakelaan 2, Warnsveld

Verkocht

Uitstekend onderhouden en tot in detail gemoderniseerde en geisoleerde semi-bungalow (224 m2 woonoppervlakte) plus 2 carports, garage en diverse bijgebouwen en voorzien van zonnepanelen.

 

Vraagprijs € 850.000 k.k.

Volledig gerenoveerde woonboerderij

Asselerweg 10, Harfsen

Verkocht

Temidden van landerijen en twee andere boerderijen ligt deze woonboerderij, volledig gerenoveerd met behoud van originele details, gecombineerd met industriële en moderne elementen. De woonboerderij is voorzien van alle luxe en comfort.

 

Vraagprijs € 650.000 k.k.

Eigentijdse woonboerderij

Geesinkweg 7B, Warnsveld

              Verkocht

Wonen op een voormalige buitenplaats/boerenerf “Het Geessink” in het buitengebied van Warnsveld en toch maar 9 minuten van het centrum van Zutphen.  Energiezuinig: energielabel A, hoogwaardig afgewerkt (gebruik van duurzame bouwmaterialen) en voorzien van alle luxe en comfort.

 

Vraagprijs € 875.000 k.k.

“Huize Midwijck”

Zutphenseweg 12, Vorden

Verkocht 

Statige, voormalige burgemeesterswoning (1853) met voormalig koetshuis, grote parkachtige tuin (2.255 m2) , ruime parkeergelegenheid op eigen terrein, gelegen in het centrum van Vorden

Vraagprijs € 890.000 k.k.

Monumentaal Herenhuis uit 1560

Zaadmarkt 89, Zutphen

Verkocht

Heerlijk herenhuis uit 1560 op toplocatie met diepe tuin omsloten door eeuwenoude stadsmuren. Aan de voorkant de reuring van de historische stad; volledige privacy en stilte aan de achterzijde van het pand. Wonen in combinatie met bijv. werken, winkel, maatschappelijk of dienstverlenend is mogelijk op de begane grond en in de prachtige gewelvenkelder.

 

Vraagprijs € 650.000 k.k.

Woonboerderij “De Scholte”

Braakhekkeweg 5, Harfsen

Verkocht

Prachtige hallenboerderij met bakhuis, grote separate praktijkruimte (of gastenverblijf) met inpandige garage, carport/kapschuur, hooiberg en vrijstaande grote schuur in eigen weiland. Op werkelijk idyllische plek gelegen, met vrij uitzicht over landerijen en bosrand. 

Vraagprijs € 850.000 k.k.

Karakteristiek herenhuis 

Rozenhoflaan 28, Zutphen 

Verkocht

Dit karakteristieke herenhuis uit 1901 ligt aan de statige Rozenhoflaan in Zutphen, aan de rand van de historische binnenstad. De lichte en ruimte woning (>1.000 m3) heeft aan de achterzijde een serre, veranda en diepe zonnige tuin.

Vraagprijs nu: € 610.000 k.k.

Modern vrijstaand landhuis 

Giethemer kerkpad 3, Ommen

Verkocht

Op unieke plek aan bosrand gelegen en uitkijkend over weilanden en natuurgebied richting Regge, ligt dit goed onderhouden moderne landhuis aan de zuidkant van Ommen.

Vraagprijs € 860.000 k.k.

Vrijstaande villa in 60-er jaren stijl

Wilhelminalaan 16, Zutphen

Verkocht 

Lichte vrijstaande villa met veel ruimte door in 2012 verbouwd souterrain met eigen badkamer, 2 extra kamers en een eigen ingang. Gelegen in zeer geliefde wijk in Hanzestad Zutphen

Vraagprijs € 575.000 k.k.

Woonboerderij ‘De Schiethoep’ 

IJzerhorst 4, Vierakker

Verkocht 

In de nabijheid van Landgoed Hackfort ligt, prachtig in de natuur en toch dichtbij de hanzestad Zutphen, de vrijstaande middelgrote T-boerderij ‘De Schiethoep’ met grote kapschuur, op 5.340 m2 grond.

Vraagprijs € 790.000 k.k.

Vrijstaande duurzame villa

Wilhelminalaan 7, Zutphen

Verkocht

Aan de Berkel gelegen vrijstaande duurzame villa (gasloos, met warmtepomp en zonnepanelen), hoogwaardig afgewerkt, met prachtig aangelegde tuin met eigen zwemvlonder- en trap, terrassen, buiten open haard, veranda.

Vraagprijs € 750.000 k.k.

Vrijstaande villa 

Flessenbosweg 2, Joppe

Verkocht

Op een prachtige plek aan de rand van het dorp Gorssel (Joppe) gelegen ruime villa (282 m2) met dubbele garage, kantoorruimte en sauna (63 m2), op 7.000 m2 grond.

Vraagprijs € 885.000 k.k.

Woonhuis met parkachtige tuin

Burgemeester Nahuyssingel 2, Doesburg

Verkocht 

Goed verborgen in één van de bastions van de voormalige vestingwerken van de oude Hanzestad Doesburg, ligt één van de best bewaarde geheimen van Doesburg: een prachtige Engelse landschapstuin van maar liefst 3.350 m2

Bieden vanaf € 650.000 k.k. 

Semi-bungalow met garage 

Nuisvelderbos 6, Harfsen

Verkocht 

(Uitgebouwde) semi-bungalow met garage, gelegen op ruim perceel (1.150 m2) in het prachtige Nuisvelderbos in Harfsen.

Vrijstaande semi-bungalow

Nuisvelderbos 8, Harfsen

Verkocht 

Door Maas Architecten verbouwde semi-bungalow met garage, voorzien van alle luxe en comfort; gelijkvloers wonen, met licht en ruimte in rustige wijk Nuisvelderbos op een groot perceel.

Vraagprijs € 595.000 k.k.

STAAT UW HUIS

hier binnenkort

te koop? 

Wilt u een geheel vrijblijvend gesprek met mij en/of gratis waardebepaling van uw woning, bel of stuur een E-mail, dan neem ik z.s.m. contact met u op.

heeft u vragen of wilt u een woning bezichtigen?

Bel mij of stuur een e-mail, dan neem ik z.s.m. contact met u op

logo van der chijs makelaardij

IJsselkade 7

7201 HB ZUTPHEN

06 - 154 525 98

volg ons op social media

PLUS CONCEPT – makelaar & MORE 

Indien gewenst begeleid ik u daarnaast graag met additioneel advies over bijvoorbeeld juridische aangelegenheden die bij aan- of verkoop kunnen voorkomen, zoals testamenten, bewindvoering, echtscheiding of een erfenis. Indien daar behoefte aan bestaat, ga ik graag met u mee naar uw bank, uw notaris of uw hypotheekadviseur.

Om u beter van dienst te zijn maakt deze website gebruik cookies. klik hier voor meer informatie