TEAM.

Professioneel, betrouwbaar & vernieuwend…

Sonja van der Chijs, register makelaar voor bijzondere en exclusieve woningen in het midden & hogere segment. Voorheen waarnemend notaris te Zutphen, woonachtig in het prachtige Gorssel, kantoorhoudend in een monumentaal pand op de IJsselkade in de Hanzestad Zutphen. Na een carrière in de makelaardij in het westen van het land, een eerdere internationale loopbaan o.a. als commercieel directeur in New York en daarvoor in het notariaat, ben ik teruggekeerd naar de Achterhoek, waar ik ben opgegroeid en waar ik begin 2018 mij als zelfstandig makelaar vestigde.

Professioneel en vakkundig te werk gaan, tijd nemen voor mijn opdrachtgevers én kijkers, open staan voor verbeteringen en transparante dienstverlening tot in de puntjes verzorgd. Marketing die goed doordacht is: een eigen website presentatie voor uw woning, door professionele fotografie, optimale propositie van de woning door o.a. styling advies, maar ook door veel gebruik te maken social media en het ‘followers first!’ principe. Met een groot netwerk, vernieuwend zijn en een betrouwbare sparringpartner zijn. Daar ligt mijn passie en dat is waar ik voor sta!  

Mr. Sonja van der Chijs

Register Makelaar

Anja Janssen, office manager bij Van der Chijs Makelaardij, ruim 20 jaar ervaring in de makelaardij. Ik sta niet op de voorgrond maar er juist achter, zodat Sonja van der Chijs zich kan bezighouden met hoofdzaken, in de wetenschap dat op kantoor alles doorgaat. Ik ben er om het kantoor te managen, ik ken onze klanten en weet wat er belangrijk is. U krijgt mij aan de telefoon, ik plan afspraken, beantwoord e-mails, maak contracten op en heb een luisterend oor.

Geen dag is hetzelfde en het werk achter de schermen en de omgang met de klanten is het leukste wat er is. Ik kan er echt van genieten als onze klanten aan het einde van het verkoop- of aankoopproces tevreden zijn. 

Anja Janssen

Office Manager

bel of mail

Telefoon 0575 – 20 20 60

 info@vanderchijsmakelaardij.nl

bezoekadres

IJsselkade 7

7201 HB ZUTPHEN

Gratis

WAARDEBEPALING

of

EEN VRIJBLIJVEND

GESPREK?

Wilt u een geheel vrijblijvend gesprek met mij en/of gratis waardebepaling van uw woning. Bel mij of stuur een E-mail, dan neem ik z.s.m. contact met u op

logo van der chijs makelaardij

IJsselkade 7

7201 HB ZUTPHEN

0575 - 20 20 60

volg ons op social media